Agenda

Het WK superbikes wordt in Assen gehouden van vrijdag 20 april t/m zondag 22 april. Zaterdagavond is er daarom een band op de Markt in Assen voor ons cafe. De band heet Solid-6 en komt uit Drenthe.

 

Deze solide allround coverband staat voor klasse en spettert van het podium!

Solid-6 brengt een breed en swingend repertoire dat varieert van de beste pop/rock tot moderne dance.

 

Een ijzersterk front (zanger & zangeres) weet zich gesteund door vier bijzonder sterke muzikanten die ook vocaal hun mannetje staan. Groots of intiem, stoer of juist ingetogen, deze band weet in elke setting de juiste snaar te raken!

 

Dit alles in een professionele setting met top geluid en licht!

Optreden Xclusive Live: Deze band bestaat uit 9 muzikanten met een ongekende passie voor muziek. Onze 2-koppige blazerssectie maakt de uitstraling op het podium compleet en zorgt mede voor onze fantastische sound! Uitbundig of intiem, wij nemen u en uw gasten mee door alle decennia van de popgeschiedenis. Zowel Engels- als Nederlandstalig, Pop, Soul, Disco en Rock, Ballads en Smartlappen.

 

Ook op andere plaatsen in Assen treden er die avond verschillende bands op. Meer informatie hierover vindt u op : www.ditisassen.nl

 

Op koningsdag is er wederom muziek op de Markt. Dan treden tussen 11:00 – 15:00 de Mississipi Kings op.

 

Opgericht begin 2013 en bestaande uit ervaren muzikanten met een grote liefde voor de blues. Afkomstig uit Noord-Drenthe, een gebied dat rijk is aan goede bluesbands. Zanger/gitarist Ronald Schoonveld, mondharmonicaspeler Steven Elings, zanger/bassist Ton Töben en drummer Karstjan Kremer vormen een hechte band die garant staat voor doorleefde en gepassioneerde muziek.

Een deel van de band heeft jarenlang deel uitgemaakt van de legendarische BJ Hegen Bluesband. De band speelt afwisselend in zowel kleine als volledige bezetting en heeft de aloude Deltablues en de Chicagoblues uit de jaren 50 en 60 als voorname inspiratiebronnen. Naast eigen werk bestaat het repertoire uit muziek van bluesgrootheden als Robert Johnson, Bukka White, Mississippi Fred McDowell en Robert Lee Burnside.

 

Op andere plaatsen in Assen zijn er diverse activiteiten. Meer informatie hierover vindt u op: www.ditisassen.nl

Contact

Markt 22

9401GT Assen

0592-318633

koppelpaarden@home.nl

Openingstijden

Zondag:  14:00 - 00.00

Dinsdag tm donderdag:  14.00 - 01.00

Vrijdag & zaterdag:  14.00 - 02.00